Tagság

Szervezetünk 2010 decemberében alakult a környezetvédelem és a környezeti nevelés témájában érdekelt valamint a globális problémák megoldását lokálisan kereső szakemberek, pedagógusok és egyetemi hallgatók bevonásával. Tagjaink korábban is számos projektben vettek részt együtt, így egy több éves tapasztalattal rendelkező szakembergárda és a fiatalos kreativitás találkozása Egyesületünk.

2011 februárjában jelentős változások történtek az egyesület életében: a korábbi vezetés távozott posztjáról, s egy megújult, személyében és szellemiségében is fiatal vezetőség alakult ki. Lettnerné Berta Gabriella változatlan titkári pozíciója mellett, Szokolovszky Orsolya vette át az alelnöki és Hohmann Balázs az egyesületi elnöki posztot.

A  tagság is igen színessé vált – szabadidejét unokáival töltő pedagógus, jogászhallgató, civil-közösségi szervező, környezetmérnökök és okleveles geológus dolgozik együtt közös céljainkért. Eredeti szakmája mellett minden tagunk jártas a környezeti nevelés és ismeretterjesztés gyakorlatában. Munkánkat egy, a Pécs2010 Önkénteseiből álló csoport és a szakmai újságírás iránt érdeklődő újságíró csoportunk valamint a PTE-PMMIK Környezetmérnök szakos hallgatóinak gyakornoki csoport segíti, így egy-egy nagyobb projekten akár 20 fő is együtt dolgozhat.

2016-tól új elnökség vitte tovább az Egyesület vezetését: Hohmann Balázs változatlan vezetői posztja mellett, Hajdu Barbara tölti be az alelnöki, míg Rill Dániel a titkári pozíciót.

Sokszínűségünkben rejlik szakmai potenciálunk fő összetevője, úgy véljük, hogy interdiszciplináris, komplex szemléletmód, s ennek megteremtéséhez szükséges számtalan szaktudás ma már elengedhetetlen a környezeti ismeretterjesztés során.

12 elem látható
NévKapcsolatKépBeosztás
Rendezés 
 
Rendezés 
 
Rendezés 
 
Rendezés 
 
NévKapcsolatKépBeosztás
Nagyváradi Zsuzsa  / alapító tag 
Zalavári Katalin  / alapító tag 
Lettnerné Berta Gabriella gabilettner@gmail.com Kép alapító tag 
Szokolovszky Orsolya  Kép alapító tag 
Szokolovszky Andrea  / alapító tag 
Banai Marietta   csatlakozó tag 
Bagóczki Ádám   csatlakozó tag 
Bíró-Török Bernadett   csatlakozó tag 
Légrádi Flóra  / csatlakozó tag 
Hajdu Barbara hajdubarbi93@gmail.com Kép egyesületi alelnök 
Hohmann Balázs hohbalazs@gmail.com Kép egyesületi elnök 
Rill Dániel tudatosanpecs@gmail.com  egyesületi titkár 
12 elem látható